Gratis bezorging
30 dagen bedenktijd
Ophalen bij een afhaalpunt
Menu

Retourneren/Herroepen

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel zonder opgaaf van reden de overeenkomst te ontbinden. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om je artikel(en), ongebruikt en voorzien van alle hangtags en originele attributen, terug te sturen.

 

Je kan een herroeping simpel aanmelden via onze mail support@bluebarnjeans.com óf door dit formulier in te vullen en mee te sturen met de retourzending.

 

Mocht je een artikel willen retourneren, vul het bijgeleverde retourformulier in en stuur deze mee met je zending.

 

Na ontvangst van een geretourneerde bestelling wordt deze, normaliter, binnen een week nagekeken en verwerkt. Wel stellen wij een aantal voorwaarden aan het retourneren van artikelen:

 

-Het artikel dient in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, dus met aangehechte labels/hangtags.

-Het artikel dient ongedragen te zijn. Het passen van de kleding wordt niet beschouwd als gedragen.

-Het artikel mag niet beschadigd zijn.

 

We ruilen niet maar storten het volledige aankoopbedrag direct na ontvangst van de zending, indien is voldaan aan de retourvoorwaarden, via dezelfde betaalmethode terug via onze betaalprovider. Je zal het aankoopbedrag binnen ongeveer 5 werkdagen weer op je rekening hebben staan. Restitutie via creditcard duurt afhankelijk van de creditcardmaatschappij, 10 tot 14 werkdagen.

 

Indien je een andere maat, kleur of artikel wenst verzoeken we je vriendelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop.

 

Retourzendingen dienen op eigen kosten geretourneerd te worden en zullen circa €6,95 bedragen.

 

Mocht je na verloop van tijd of tijdens het gebruik van onze Blue Barn Jeans kleding opmerkingen, suggesties of vragen hebben, dan verzoeken we je contact met ons op te nemen. Bij voorkeur via ons emailadres support@bluebarnejeans.com