Algemeen

Jou privacy en veiligheid staan voorop. Wij handelen altijd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. In het privacy statement kan je lezen hoe jou gegevens worden beschermd en gebruikt.

Hieronder de belangrijkste informatie; 

-Je persoonlijke gegevens zullen nooit verkocht of gedeeld worden met derden.

-Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen in een database die niet publiekelijk toegankelijk is

.-Alle transactiegegevens worden versleuteld over het internet gestuurd.

-Wij gebruiken je e-mailadres om je bestelling te kunnen voltooien.

Alleen met jou toestemming sturen wij promotie emails, aanbiedingen en nieuwsbrieven.

Tijdens betalingen is de internetverbinding tussen jou en ons beveiligd met behulp van de zogenaamde SSL-sleutel. Je herkent deze verbinding door het slotje in je browser balk.

De gegevens die je op onze website achterlaat zullen we alleen gebruiken voor het verwerken van je bestelling. Je persoonlijke gegevens worden ten alle tijde beschermd en vertrouwelijk gehouden.

Bestellen

Maandag tot en met vrijdag vóór 16:00 uur besteld (exclusief feestdagen) worden dezelfde dag verzonden. Over het algemeen wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Het kan altijd zijn dat er uitloop is. Dit laten wij aan je weten. Natuurlijk streven we er naar om je bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Op zaterdag vóór 14:00 besteld, dinsdag in huis.

Ja, bij bestellingen binnen Nederland tot €50 worden er €3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Boven de €50 verzenden wij gratis.

Retourneren

Je kunt je bestelde artikelen gratis naar ons retourneren.

Je kan je aankopen ongebruikt, met de originele labels aangehecht aan de producten én in de originele verpakking binnen 30 dagen na levering retourneren. Uiteraard mag je de producten passen. Je krijgt het aankoopbedrag, mits voldaan aan de bovenstaande retourvoorwaarden, via dezelfde betaalmethode terug. Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening te storten. Restitutie via creditcard zal langer duren, ga uit van 10 tot 14 werkdagen.

Je kan een retournering aanmelden via support@bluebarnjeans.com of via ons retourportaal. Je krijgt een formulier bij de bestelling met een uitgebreide retourprocedure.

Mocht je er niet uitkomen, dan staat onze klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Na ontvangst van een artikel in nieuwstaat met alle aangehechte labels, zullen we je retour binnen twee werkdagen verwerken.

Uiterlijk binnen twee weken na ontvangst zullen wij het bedrag terugstorten op je, bij ons bekende, bankrekening.

Annuleren / Herroepen

Al onze producten worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt.Mocht je een klacht hebben over een besteld product dan kan je een email sturen naar support@bluebarnjeans.com of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice: 085-0608510.

Wij zullen zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 2 werkdagen) telefonisch of via de email inhoudelijk op de klacht reageren.

Uiteraard zullen we voor een oplossing zorgen.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel zonder opgaaf van reden de overeenkomst te ontbinden. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om je artikel(en), ongebruikt en voorzien van alle hangtags en originele attributen, terug te sturen.

Je kunt je herroeping kenbaar maken door ons een email te sturen of ons te bellen op 085 – 06 08 510.

Telefoon

085 – 06 08 510

E-mail

support@bluebarnjeans.com