Gratis bezorging
30 dagen bedenktijd
Ophalen bij een afhaalpunt
Menu

Over ons

Een jeans die vrienden maakt. Kan dat? Bij Blue Barn Jeans twijfelen we er niet aan. Met onze jeans willen we je een geweldig gevoel geven. Wij zijn The Denim Brand that Cares. Toegewijd om de beste jeans te maken. Jeans die tot in de kleinste details kloppen. We geven om perfectie. En we geven om een betere wereld. Een wereld van samen zijn en good vibes. Een wereld waarin alles goed zit. Niet alleen je jeans. Dat gevoel hoort bij Blue Barn Jeans. De jeans die graag jouw denimvriend wordt.

Wij zijn Hans, Rob, en Dylan. Initiatiefnemers van Blue Barn Jeans. Je mag ons een familiebedrijf noemen. En een vriendenclub. Dylan is de zoon van Hans. Rob en Hans zijn jeugdvrienden met een gedeelde passie voor kleding. Rob werkte jarenlang voor het Amerikaanse surf-, snow- & lifestylemerk O’Neill. Hans bracht eerder denimmerken zoals Rags Industry en Blue Rebel succesvol op de markt.

Voor Blue Barn Jeans hebben we nu de handen ineengeslagen. En zo creëerden we met veel aandacht en gevoel voor kwaliteit het ultieme denimmerk voor kinderen. Vernieuwend, coole designs en lef, daar staat Blue Barn Jeans voor.

Ons team

Hans Nooij – ontwikkeling collecties
Rob van de Ven – backoffice
Julian Nooij – marketing en website
Cheryl Zomerdijk – marketing en communicatie
Dylan Nooij – productie en logistiek
Venus Ng en Matthew Ng – productie
Rick van Mechelen – grafisch ontwerp