Gratis bezorging en retour
30 dagen bedenktijd
Ophalen bij een afhaalpunt
Menu

Duurzame Kinderkleding

Duurzame kinderkleding is kinderkleding gemaakt van zo veel mogelijk organisch materiaal, zonder vervuilende stoffen maar wel voorzien van de mooiste designs. Zodat jou kind er volgens de laatste mode bij loopt!

Wij verstaan onder duurzaamheid het zorgvuldig omgaan met de planeet en alle  bewoners hiervan. Kindermode omvat een aantal  aspecten die vergen van ons dat we hier duurzaam mee bezig zijn. Enkele van deze facetten zijn: goede werkomstandigheden in de fabrieken, maar zorgvuldig met het milieu omgaan. Thema’s die wij allemaal erg belangrijk vinden. Daarom streven wij er naar om onze collectie te te toetsen aan duurzaamheid om zo verantwoord shoppen mogelijk te maken!

Wie hebben er allemaal baat bij duurzame kindermode?
1. De planeet. Hoe? Door zo veel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en verwerkingst methoden. Dit resulteert in een stuk minder vervuiling.
2. De mens. Goede lonen en veilige werkomstandigheden zijn een voorwaarde voor de werknemers die de kindermode maken.
3. Jij. Het dragen van jouw favoriete Blue Barn Jeans jeans voelt nog beter als je weet dat je daarmee bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bovendien kan je er nog langer in lopen, aangezien duurzame kleding langer meegaat!

Bewuste collecties
Ook de kindermode wereld weet dat duurzaamheid erg belangrijker is om onze planteet te behouden. Wij  streven er dan ook naar om collecties neer te zetten waarbij we rekening houden met het milieu een de duurzame productie  ervan.